Welkom bij Fantastischetassen!

Fantastischetassen Tassen veilig bestellen

RUILEN & RETOURNEREN


De artikelen worden met de beste zorg gemaakt en verzonden, mocht er toch iets kapot gaan binnen de garantie periode dan kunt u het artikel terug sturen en zorgen wij voor vervanging/reparatie.

 

Stuur niet zo maar een artikel terug, maar neem eerst contact met ons op via het contact formulier.
U krijgt dan informatie over de retour procedure. U kunt altijd uw geld terug krijgen. Wij storten binnen 7 dagen uw geld terug via bankoverschrijving. De kosten van het retourneren zijn wel voor uw eigen rekening.


Ruilen & Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retouradres: Ossenkamp 2N, 8024 AE Zwolle



    Beoordelingen van onze klanten:



    Like Fantastischetassen!